Make Up Your Mind: bekijk de transformaties van queens van de jury

Make Up Your Mind: bekijk de transformaties van queens van de jury

<em>Make Up Your Mind</em>: bekijk de transformaties van queens van de jury Zaterdag gaat het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind van start. Nieuwe bekende Nederlandse mannen schitteren op het podium als dragqueens maar er is natuurlijk ook een zeer kleurrijke jury. In de video hieronder zie je de transformaties van de queens uit de jury van Make Up Your Mind. Bekijk de beelden van de queens van Make Up Your Mind hieronder. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 23 maart elke week om 20.00 uur te zien op RTL 4. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Make Up Your Mind finale: Edsilia Rombley zingt 'This is my life' met Ria Sangria Bekijk deze video » Emotioneel: Jan Mulder in drag bij Belgische 'Make Up Your Mind' en geeft een indrukwekkende speech! Bekijk deze video » Zien: is Jan Smit eerste dragqueen uit nieuw seizoen Make Up Your Mind? (video) Bekijk deze video »
Donderdag 21 maart om 15:57

Zaterdag gaat het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind van start. Nieuwe bekende Nederlandse mannen schitteren op het podium als dragqueens maar er is natuurlijk ook een zeer kleurrijke jury. In de video hieronder zie je de transformaties van de queens uit de jury van Make Up Your Mind.

Bekijk de beelden van de queens van Make Up Your Mind hieronder. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 23 maart elke week om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's