Goede Tijden, Slechte Tijden: Troj is onder de indruk van Nola (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: Troj is onder de indruk van Nola (video)

Donderdag 21 maart om 17:01

In Goede Tijden, Slechte Tijden maakt Nola zich helemaal mooi voor Troj om indruk op hem te maken. Dit lijkt te werken want hij kan zijn ogen niet van haar afhouden. Hij roept haar om onder vier ogen te praten, wat wil hij Nola vertellen?

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Troj is onder de indruk van Nola (video) In Goede Tijden, Slechte Tijden maakt Nola zich helemaal mooi voor Troj om indruk op hem te maken. Dit lijkt te werken want hij kan zijn ogen niet van haar afhouden. Hij roept haar om onder vier ogen te praten, wat wil hij Nola vertellen? Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: gewapende man zet Meerdijk op zijn kop (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Marwan klaar met de leugens van Naomi (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: wordt Troj de nieuwe liefde van Nola? Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden: Troj is onder de indruk van Nola (video)

Actuele video's

Meer actuele video's