Leugen nieuwe vriend Nicolette Kluijver over liefdesvakantie heeft grote gevolgen (Shownieuws)

Leugen nieuwe vriend Nicolette Kluijver over liefdesvakantie heeft grote gevolgen (Shownieuws)

Leugen nieuwe vriend <em>Nicolette Kluijver</em> over liefdesvakantie heeft grote gevolgen (<em>Shownieuws</em>) De liefdesvakantie van Nicolette Kluijver en haar nieuwe vriend Milan heeft voor grote problemen gezorgd. Shownieuws meldt dat Milan militair is en hij zou hebben verteld dat hij naar het buitenland moest vanwege het overlijden van zijn opa. Maar Defensie kwam erachter dat hij het ondertussen erg gezellig had met de presentatrice tijdens het tripje en deze leugen heeft grote gevolgen voor Milan… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Koekjes bakken gaat fout bij Nicolette Kluijver, bekijk de leuke beelden Bekijk deze video » Zien! Nicolette Kluijver geeft inkijkje nieuwe woning met oerlelijke paletkachel (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 22 maart om 12:15

De liefdesvakantie van Nicolette Kluijver en haar nieuwe vriend Milan heeft voor grote problemen gezorgd. Shownieuws meldt dat Milan militair is en hij zou hebben verteld dat hij naar het buitenland moest vanwege het overlijden van zijn opa. Maar Defensie kwam erachter dat hij het ondertussen erg gezellig had met de presentatrice tijdens het tripje en deze leugen heeft grote gevolgen voor Milan…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's