Def Rhymz (53) overleden: 'Wachtte op donorhart' (Shownieuws)

Def Rhymz (53) overleden: 'Wachtte op donorhart' (Shownieuws)

Def Rhymz (53) overleden: 'Wachtte op donorhart' (<em>Shownieuws</em>) Dennis Bouman, beter bekend als rapper Def Rhymz, is op 53-jarige leeftijd overleden. Wat is er gebeurd? 'Wat er bekend is, is dat zijn linker hartklep nog amper functioneerde en dat hij aan het wachten was op een donorhart, vertelt William Rutten bij Shownieuws. 'Uniek figuur'De Nederlandse showbiz verliest met Rhymz, die grote hits scoorde met nummers als 'Doekoe' en 'Schudden', een smaakmaker: 'Het was een uniek figuur. Zo'n ongeleid projectiel en heerlijk ook op de bühne, hij was niet te remmen', aldus Rutten. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven
TV :
Maandag 25 maart om 07:09

Dennis Bouman, beter bekend als rapper Def Rhymz, is op 53-jarige leeftijd overleden. Wat is er gebeurd? 'Wat er bekend is, is dat zijn linker hartklep nog amper functioneerde en dat hij aan het wachten was op een donorhart, vertelt William Rutten bij Shownieuws.

'Uniek figuur'
De Nederlandse showbiz verliest met Rhymz, die grote hits scoorde met nummers als 'Doekoe' en 'Schudden', een smaakmaker: 'Het was een uniek figuur. Zo'n ongeleid projectiel en heerlijk ook op de bühne, hij was niet te remmen', aldus Rutten.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's