Lang leve de liefde: Melissa kan gezang Arno niet meer aanhoren en komt in actie

Lang leve de liefde: Melissa kan gezang Arno niet meer aanhoren en komt in actie

<em>Lang leve de liefde</em>: Melissa kan gezang Arno niet meer aanhoren en komt in actie In Lang leve de liefde is Arno lekker aan het sporten en dat doet hij zeker niet in stilte. Hij zingt alsof zijn leven ervan af hangt, maar dat kan zijn date Melissa niet waarderen. Ze vlucht naar buiten, maar als Arno niet stopt met zijn gezang besluit ze zelfs de stekker eruit te trekken… “Ik kan dat gezang niet meer aanhoren, ja sorry hoor. Het is niet normaal.” Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Zanger Danny showt clip in Lang Leve de Liefde aan kritische Kelly: 'Wat dacht je?' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Fred maakt indruk op Antoinette met wilde dansmoves Bekijk deze video » Sjon kan niet tegen verlies in Lang Leve de Liefde: 'Helemaal klaar mee' (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 25 maart om 11:56

In Lang leve de liefde is Arno lekker aan het sporten en dat doet hij zeker niet in stilte. Hij zingt alsof zijn leven ervan af hangt, maar dat kan zijn date Melissa niet waarderen. Ze vlucht naar buiten, maar als Arno niet stopt met zijn gezang besluit ze zelfs de stekker eruit te trekken… “Ik kan dat gezang niet meer aanhoren, ja sorry hoor. Het is niet normaal.”

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's