De Tokkies blikken terug in documentaire: 'Beroemd geworden met pijn en verdriet'

De Tokkies blikken terug in documentaire: 'Beroemd geworden met pijn en verdriet'

Maandag 25 maart om 15:59

De Tokkies zijn twintig jaar geleden een begrip geworden dankzij hun realityserie, maar ze blikken niet met een positief gevoel terug op deze tijd. Sterker nog, volgens de realitysterren is het een ‘drama’ geweest. Ze doen een boekje open in de docu De Tokkies: 20 jaar later.

‘Asociale mensen’
Wimpie, Wesley, Nathalie, Gerrie en Hanna Tokkie werden destijds het boegbeeld voor ‘asociale’ mensen en daar zijn ze het niet mee eens. Hanna zegt in de documentaire waarin ze terugblikken dat ze beroemd is geworden met ‘pijn en verdriet’. Bovendien vertellen ze dat er volop is geprofiteerd van hun achternaam en dat ze geen cent van alle opbrengsten hebben gezien.

Bekijk de eerste beelden van De Tokkies: 20 jaar later in de video van RTL Boulevard hieronder. De documentaire De Tokkies: 20 jaar later is vanaf maandag 30 april te zien bij Prime Video.

<em>De Tokkies</em> blikken terug in documentaire: 'Beroemd geworden met pijn en verdriet' De Tokkies zijn twintig jaar geleden een begrip geworden dankzij hun realityserie, maar ze blikken niet met een positief gevoel terug op deze tijd. Sterker nog, volgens de realitysterren is het een ‘drama’ geweest. Ze doen een boekje open in de docu De Tokkies: 20 jaar later. ‘Asociale mensen’Wimpie, Wesley, Nathalie, Gerrie en Hanna Tokkie werden destijds het boegbeeld voor ‘asociale’ mensen en daar zijn ze het niet mee eens. Hanna zegt in de documentaire waarin ze terugblikken dat ze beroemd is geworden met ‘pijn en verdriet’. Bovendien vertellen ze dat er volop is geprofiteerd van hun achternaam en dat ze geen cent van alle opbrengsten hebben gezien. Bekijk de eerste beelden van De Tokkies: 20 jaar later in de video van RTL Boulevard hieronder. De documentaire De Tokkies: 20 jaar later is vanaf maandag 30 april te zien bij Prime Video. Samantha de Jong (Barbie) open over gedwongen prostitutie en zelfmoordpogingen (interview) Bekijk deze video » De Roelvinkjes binnenkort terug: 'Met deze jongens nooit een saai tv-moment' Bekijk deze video » Gerard Joling werkt aan realitysoap voor RTL: 'Denk dat het heel grappig is' Bekijk deze video »
TV :
De Tokkies blikken terug in documentaire: 'Beroemd geworden met pijn en verdriet'

Actuele video's

Meer actuele video's