Prins Bernhard sport met gezin en BN'ers 300.000 euro bij elkaar voor goed doel

Prins Bernhard sport met gezin en BN'ers 300.000 euro bij elkaar voor goed doel

<em>Prins Bernhard</em> sport met gezin en BN'ers 300.000 euro bij elkaar voor goed doel Prins Bernhard sportte er zondag weer op los voor de achtste editie van de Hollandse 100. Hij moest 10 kilometer schaatsen en 90 kilometer fietsen, gelukkig deden talloze andere Nederlanders en BN’ers mee. Ook zijn gezin was van de partij, ook al was de voorbereiding niet al te best. Toch is er in totaal 300.000 euro opgehaald voor het goede doel, onderzoek naar lymfeklierkanker. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Willem-Alexander bevraagd over prins Bernhard: 'We hadden een bijzondere band' (video) Bekijk deze video » Edwin de Roy van Zuydewijn: 'Prins Bernhard wilde mij vermoorden' (video) Bekijk deze video » Simon Keizer promoot De Hollandse 100, benefietactie voor onderzoek naar lymfeklierkanker (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 25 maart om 16:29

Prins Bernhard sportte er zondag weer op los voor de achtste editie van de Hollandse 100. Hij moest 10 kilometer schaatsen en 90 kilometer fietsen, gelukkig deden talloze andere Nederlanders en BN’ers mee. Ook zijn gezin was van de partij, ook al was de voorbereiding niet al te best. Toch is er in totaal 300.000 euro opgehaald voor het goede doel, onderzoek naar lymfeklierkanker.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's