Chateau Meiland VIPS: Martien heeft het zwaar met schilderen blote man

Chateau Meiland VIPS: Martien heeft het zwaar met schilderen blote man

<em>Chateau Meiland VIPS</em>: Martien heeft het zwaar met schilderen blote man Maandag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland VIPS, en deze keer zijn Wolter Kroes en Patricia Paay te gast. Ze worden uiteraard verzorgd door de Meilandjes, maar er staan ook activiteiten op het programma. Patricia Paay moet een blote man portretteren en Martien doet uiteraard ook mee. Maar hij heeft het zwaar… Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS in de video van Shownieuws hierboven. Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Sylvia Geersen in Chateau Meiland VIPS: 'Toen ik 15 was overleed mijn zus' Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: Catherine Keyl vraagt emotionele Martien naar zijn vader Bekijk deze video » Koen Pieter van Dijk in Chateau Meiland VIPS: 'Heb m'n voorhoofd weg laten zagen' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 25 maart om 16:30

Maandag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland VIPS, en deze keer zijn Wolter Kroes en Patricia Paay te gast. Ze worden uiteraard verzorgd door de Meilandjes, maar er staan ook activiteiten op het programma. Patricia Paay moet een blote man portretteren en Martien doet uiteraard ook mee. Maar hij heeft het zwaar…

Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS in de video van Shownieuws hierboven.

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's