Koningin Máxima in RTL Nieuws: "Het is wel goed om te doen, ik daag u uit"

Koningin Máxima in RTL Nieuws: "Het is wel goed om te doen, ik daag u uit"

Dinsdag 26 maart om 18:42

Dinsdag was de lancering van een nieuwe online tool, De Checkers en koningin Máxima was erbij. Met de tool kunnen volwassenen leren hoe ze het gesprek met jongeren met beginnende mentale problemen aan kunnen gaan met als doel ervoor te zorgen dat die problemen niet verergeren.

Ik daag u uit
Voor de camera van RTL Nieuws sprak de koningin zich uit over haar dochters. Máxima denkt dat het kan helpen om het gesprek aan te gaan bijvoorbeeld voor diegenen die de problemen van jongeren niet zo serieus nemen. "Het is wel goed om te doen, ik daag u uit", aldus de koningin.

Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hieronder

<em>Koningin Máxima</em> in <em>RTL Nieuws</em>: &quot;Het is wel goed om te doen, ik daag u uit&quot; Dinsdag was de lancering van een nieuwe online tool, De Checkers en koningin Máxima was erbij. Met de tool kunnen volwassenen leren hoe ze het gesprek met jongeren met beginnende mentale problemen aan kunnen gaan met als doel ervoor te zorgen dat die problemen niet verergeren. Ik daag u uitVoor de camera van RTL Nieuws sprak de koningin zich uit over haar dochters. Máxima denkt dat het kan helpen om het gesprek aan te gaan bijvoorbeeld voor diegenen die de problemen van jongeren niet zo serieus nemen. "Het is wel goed om te doen, ik daag u uit", aldus de koningin. Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hieronder Bekijk ook Rapper Diddy verdacht van seksuele uitbuiting, politie doet inval (RTL Nieuws) Bekijk deze video » RTL Boulevard: authentiek filmpje van prinses Kate aan het winkelen Bekijk deze video » Koningshuis the Musical: actrice die koningin Máxima speelt slachtoffer racisme? Bekijk deze video »
Royals :
Koningin Máxima in RTL Nieuws: "Het is wel goed om te doen, ik daag u uit"


Actuele video's

Meer actuele video's