David: 'Ik wil niet meer naar Kim in Bergen op Zoom' (Married at First Sight)

David: 'Ik wil niet meer naar Kim in Bergen op Zoom' (Married at First Sight)

Woensdag 27 maart om 08:31

David heeft geen zin meer om bij zijn vrouw Kim te gaan logeren in Bergen op Zoom maar kiest voor iets heel anders: een gesprek met Bastiaan, die door Married at First Sight een goede vriend van hem geworden is. Hij vertelt dat hij zich goed voelt: 'Heel veel puzzelstukjes vallen op hun plaats.'

En hoe gaat het met Kim? Die is naar Amsterdam gegaan om daar met een vriendin te praten over alles wat er tussen haar en David gebeurd is. Wat dat zoal is zie je hieronder:

David: 'Ik wil niet meer naar Kim in Bergen op Zoom' (<em>Married at First Sight</em>) David heeft geen zin meer om bij zijn vrouw Kim te gaan logeren in Bergen op Zoom maar kiest voor iets heel anders: een gesprek met Bastiaan, die door Married at First Sight een goede vriend van hem geworden is. Hij vertelt dat hij zich goed voelt: 'Heel veel puzzelstukjes vallen op hun plaats.' En hoe gaat het met Kim? Die is naar Amsterdam gegaan om daar met een vriendin te praten over alles wat er tussen haar en David gebeurd is. Wat dat zoal is zie je hieronder: Bekijk ook Laatste week Married at First Sight: heeft Jerney al tegen Jeffrey gezegd dat ze van hem houdt? Bekijk deze video » Beelden van Ellie Lust zorgen voor slappe lach bij heren van Vandaag Inside Bekijk deze video » Gerben kritisch op Erik: 'Wil je me naar beneden drukken?' (Married at First Sight) Bekijk deze video »
TV :
David: 'Ik wil niet meer naar Kim in Bergen op Zoom' (Married at First Sight)

Actuele video's

Meer actuele video's