Ernstig ongeluk met Flixbus in Duitsland, minimaal vijf doden en tientallen gewonden

Ernstig ongeluk met Flixbus in Duitsland, minimaal vijf doden en tientallen gewonden

Ernstig ongeluk met <em>Flixbus</em> in Duitsland, minimaal vijf doden en tientallen gewonden Zie boven een fragment uit Hart van Nederland over een slachtoffer van een explosie, een heldhaftige dame van 74 jaar die zich niet laat wegjagen Bij een ernstig ongeluk woensdagochtend met een Flixbus in Duitsland zijn minimaal vijf doden en tientallen gewonden gevallen volgens de Duitse media. FlixbusDe bus raakte op de A9 bij Leipzig van de weg en kantelde in de berm op de zijkant. De FlixBus was op weg van Berlijn naar Zürich. Het ongeval gebeurde rond 09.45 uur. In de bus zaten naar alle waarschijnlijkheid 53 passagiers en twee bestuurders. Lees hieronder meer over het zware ongeval op X Bij een busongeluk met een #FlixBus zijn in Duitsland zeker vijf doden gevallen. https://t.co/QiosSalW0w— voorbeterov.nl (@mijvoorbeterov) March 27, 2024 Ongeval met #Flixbus in Duitsland. Sterkte daar!?https://t.co/dE28GWqGMC— Tina MeMyselfandI (@ervaringswerke1) March 27, 2024 Meerdere doden bij zwaar ongeluk met Flixbus in Duitsland #ongeluk #flixbus #duitsland #doden https://t.co/mKIeQPXR6e— NieuwNieuws (@NieuwNieuws) March 27, 2024 Bekijk ook Persfotograaf aangevallen door vrouw en doet aangifte (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Video: winnend doelpunt van Duitsland tegen Nederland Bekijk deze video » Vijf gewonden door bus die tegen boom knalt in Den Haag: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 27 maart om 14:01

Zie boven een fragment uit Hart van Nederland over een slachtoffer van een explosie, een heldhaftige dame van 74 jaar die zich niet laat wegjagen

Bij een ernstig ongeluk woensdagochtend met een Flixbus in Duitsland zijn minimaal vijf doden en tientallen gewonden gevallen volgens de Duitse media.

Flixbus
De bus raakte op de A9 bij Leipzig van de weg en kantelde in de berm op de zijkant. De FlixBus was op weg van Berlijn naar Zürich. Het ongeval gebeurde rond 09.45 uur. In de bus zaten naar alle waarschijnlijkheid 53 passagiers en twee bestuurders.

Lees hieronder meer over het zware ongeval op X



Actuele video's

Meer actuele video's