Studio Vandaag Inside geniet van show Marco Schuitmaker, hoe reageert Johan Derksen?

Studio Vandaag Inside geniet van show Marco Schuitmaker, hoe reageert Johan Derksen?

Studio <em>Vandaag Inside</em> geniet van show Marco Schuitmaker, hoe reageert Johan Derksen? Donderdagavond konden de kijkers van Vandaag Inside genieten van wat entertainment. Niemand minder dan Marco Schuitmaker verzorgde een optreden. De volkszanger kwam langs om zijn nieuwe single Schaam je voor je tranen niet te zingen en het gaat lekker los in de studio. Het is algemeen bekend dat Johan Derksen een andere muzieksmaak heeft, hoe reageert de analyticus op het optreden? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Merel Ek heeft nieuwe look en dit vindt Johan Derksen ervan (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Europapa van Joost Klein ruikt niet eens naar muziek' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen na bizarre opmerking tegen Klaver: 'Zinloze energie verspild aan Baudet' Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 29 maart om 09:03

Donderdagavond konden de kijkers van Vandaag Inside genieten van wat entertainment. Niemand minder dan Marco Schuitmaker verzorgde een optreden. De volkszanger kwam langs om zijn nieuwe single Schaam je voor je tranen niet te zingen en het gaat lekker los in de studio. Het is algemeen bekend dat Johan Derksen een andere muzieksmaak heeft, hoe reageert de analyticus op het optreden?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's