Zieke Koning Charles niet bij Royal Maundy Service, spreekt toespraak in

Zieke Koning Charles niet bij Royal Maundy Service, spreekt toespraak in

Zieke Koning Charles niet bij Royal Maundy Service, spreekt toespraak in Koning Charles laat weer van zich horen sinds hij in februari bekendmaakte dat hij wordt behandeld aan kanker. Hij kon deze keer niet bij de Royal Maundy Service zijn, z’n vrouw Camilla heeft zijn taken overgenomen. Charles heeft een audioboodschap ingesproken voor het volk, zo is te zien in Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: prins Harry op bezoek bij zieke vader koning Charles Bekijk deze video » RTL Boulevard: staat prins William klaar om zieke koning Charles op te volgen? (video) Bekijk deze video » Heftig nieuws zieke prinses Kate Middleton: 'Slaat in als een bom bij de Britten' (video) Bekijk deze video »
Royals :
Vrijdag 29 maart om 10:03

Koning Charles laat weer van zich horen sinds hij in februari bekendmaakte dat hij wordt behandeld aan kanker. Hij kon deze keer niet bij de Royal Maundy Service zijn, z’n vrouw Camilla heeft zijn taken overgenomen. Charles heeft een audioboodschap ingesproken voor het volk, zo is te zien in Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's