Who’s That Girl: Nochtli heeft het nog altijd moeilijk met verlies moeder

Who’s That Girl: Nochtli heeft het nog altijd moeilijk met verlies moeder

<em>Who’s That Girl</em>: Nochtli heeft het nog altijd moeilijk met verlies moeder In Who’s That Girl deelt Nochtli openlijk haar verhaal over het verlies van haar moeder. De influencer wordt emotioneel als ze vertelt hoe er een einde kwam aan het leven van de vrouw die haar zo veel positiviteit meegaf. “Zij was heel abrupt uit het leven gestapt, om het zo te zeggen.” Bekijk de beelden van Who’s That Girl hieronder. Who’s That Girl is iedere donderdag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Who’s That Girl terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Michella Kox ontploft in Echte Meisjes in de Jungle: 'Schijnheil!' Bekijk deze video » Marijke Helwegen lebbert aan dennentakken voor 'natuurtip': bekijk de bizarre beelden Bekijk deze video » Koen Pieter van Dijk in Chateau Meiland VIPS: 'Heb m'n voorhoofd weg laten zagen' Bekijk deze video »
Vrijdag 29 maart om 12:57

In Who’s That Girl deelt Nochtli openlijk haar verhaal over het verlies van haar moeder. De influencer wordt emotioneel als ze vertelt hoe er een einde kwam aan het leven van de vrouw die haar zo veel positiviteit meegaf. “Zij was heel abrupt uit het leven gestapt, om het zo te zeggen.”

Bekijk de beelden van Who’s That Girl hieronder.

Who’s That Girl is iedere donderdag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Who’s That Girl terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's