Hart van Nederland: dierenambulance heeft handen vol aan loslopend edelhert Drunen (video)

Hart van Nederland: dierenambulance heeft handen vol aan loslopend edelhert Drunen (video)

Vrijdag 29 maart om 16:03

<em>Hart van Nederland</em>: dierenambulance heeft handen vol aan loslopend edelhert Drunen (video) Een edelhert heeft vrijdagochtend het Brabantse Drunen op stelten gezet, zo meldt Hart van Nederland. Het beest struinde door een woonwijk in het dorp en zorgde voor veel ophef. De dierenambulance Brabant Noordoost is ingezet om het beest te pakken te krijgen, en met succes. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Eenzijdig ongeluk met motor in Hardenberg: motorrijder (29) komt om het leven Bekijk deze video » Schattig: kleine cheeta's Safaripark Beekse Bergen voor het eerst naar buiten Bekijk deze video » Aart uit Leiderdorp vermist: politie en VST starten grote zoekactie Bekijk deze video »
TV :

Een edelhert heeft vrijdagochtend het Brabantse Drunen op stelten gezet, zo meldt Hart van Nederland. Het beest struinde door een woonwijk in het dorp en zorgde voor veel ophef. De dierenambulance Brabant Noordoost is ingezet om het beest te pakken te krijgen, en met succes.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's