Hart van Nederland: vader en zoon ernstig gewond bij aanrijding Den Haag (video)

Hart van Nederland: vader en zoon ernstig gewond bij aanrijding Den Haag (video)

Vrijdag 29 maart om 18:15

<em>Hart van Nederland</em>: vader en zoon ernstig gewond bij aanrijding Den Haag (video) In Den Haag raakte een vader en zijn zoon ernstig gewond toen zij op de motor in botsing kwamen met een auto. De politie laat weten aan Hart van Nederland dat twee mannen naar het ziekenhuis zijn gebracht en ernstig gewond zijn. Over de toedracht van het ongeluk is nog niet veel bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Eenzijdig ongeluk met motor in Hardenberg: motorrijder (29) komt om het leven Bekijk deze video » Hart van Nederland: ongeval bij A1 Bathmen, auto over de kop (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dierenambulance heeft handen vol aan loslopend edelhert Drunen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Den Haag raakte een vader en zijn zoon ernstig gewond toen zij op de motor in botsing kwamen met een auto. De politie laat weten aan Hart van Nederland dat twee mannen naar het ziekenhuis zijn gebracht en ernstig gewond zijn. Over de toedracht van het ongeluk is nog niet veel bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's