Bekijk eerste beelden van opnames film Ferry 2: waar is Elise Schaap?

Bekijk eerste beelden van opnames film Ferry 2: waar is Elise Schaap?

Dinsdag 9 april om 20:01

Fans van Ferry Bouman (Frank Lammers) kunnen hun hart ophalen, want de opnames van Ferry 2 zijn begonnen. Maar er is een grote afwezige op de set…

Nieuwe tegenspeelster
In beelden van RTL Boulevard is te zien dat Ferry een nieuwe tegenspeelster krijgt, namelijk zijn nichtje. Hoe het precies verdergaat met hem na seizoen 3 van de serie Undercover weten we nog niet, maar Elise Schaap is er in ieder geval niet bij. Zij speelde jaren de rol van Daniëlle, het liefje van de criminele Ferry.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder.

Bekijk eerste beelden van opnames film <em>Ferry 2</em>: waar is Elise Schaap? Fans van Ferry Bouman (Frank Lammers) kunnen hun hart ophalen, want de opnames van Ferry 2 zijn begonnen. Maar er is een grote afwezige op de set… Nieuwe tegenspeelsterIn beelden van RTL Boulevard is te zien dat Ferry een nieuwe tegenspeelster krijgt, namelijk zijn nichtje. Hoe het precies verdergaat met hem na seizoen 3 van de serie Undercover weten we nog niet, maar Elise Schaap is er in ieder geval niet bij. Zij speelde jaren de rol van Daniëlle, het liefje van de criminele Ferry. Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder. Ferry is terug! Bekijk de trailer van FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix Bekijk deze video » Tygo Gernandt schittert als schurk in FERRY: de serie Bekijk deze video » Cast FERRY: de Serie: 'Romantiek, humor én geweld staan centraal' (video) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk eerste beelden van opnames film Ferry 2: waar is Elise Schaap?

Actuele video's

Meer actuele video's