sc Heerenveen - AZ live op tv (play-offs Europees voetbal)

sc Heerenveen - AZ live op tv (play-offs Europees voetbal)
Wie gaat er naar de Conference League?

Sport :

Op donderdag 19 mei spelen AZ en sc Heerenveen tegen elkaar in de play offs voor Europees voetbal. Zij doen dat in de eerste wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De wedstrijd wordt vanaf 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten sc Heerenveen - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

AZ
De Alkmaarders stelden dit seizoen toch enigszins teleur met hun prestaties: een vijfde plaats en dus play-offs voor Europees voetbal is het gevolg. Alhoewel de motivatie ontbreekt, moet het wel nog even.

sc Heerenveen
De mannen uit Friesland haalde Europees voetbal omdat NEC punten liet liggen in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De ploeg van Tobiasen wil echter meer...

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.15 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

sc Heerenveen - AZ is donderdag 19 mei om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.15 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op sc Heerenveen - AZ live op tv (play-offs Europees voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV