Weerbericht Koningsdag: zon, maar ook hagel en onweer (video)

Weerbericht Koningsdag: zon, maar ook hagel en onweer (video)

Zaterdag 27 april om 11:31

Weerbericht <em>Koningsdag</em>: zon, maar ook hagel en onweer (video) Deze Koningsdag kun je het best een oranje zonnebril én een paraplu meenemen. Hoewel de zon zich laat zien, kan er namelijk ook een bui vallen. Zelfs onweer en hagel kunnen een kleine domper zijn op de feestvreugde. In Emmen, waar de koninklijke familie wordt ontvangen, is het voorlopig droog. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Johan Derksen ergert zich aan onderbreking van Wilfred Genee: 'Oh, jongens' (video) Bekijk deze video » Koningsdag 2024: 'We gaan het heden, verleden en de toekomst van Emmen zien' (video) Bekijk deze video » Bouke Scholten klaar voor Koningsdag in Emmen: 'We zijn allemaal heel nuchter' (video) Bekijk deze video »
Royals :

Deze Koningsdag kun je het best een oranje zonnebril én een paraplu meenemen. Hoewel de zon zich laat zien, kan er namelijk ook een bui vallen. Zelfs onweer en hagel kunnen een kleine domper zijn op de feestvreugde. In Emmen, waar de koninklijke familie wordt ontvangen, is het voorlopig droog.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's