FC Utrecht - Vitesse live op tv (play-offs Europees voetbal)

FC Utrecht - Vitesse live op tv (play-offs Europees voetbal)
Wie gaat er naar de Conference League?

Sport :

Op donderdag 19 mei spelen Vitesse en FC Utrecht tegen elkaar in de play offs voor Europees voetbal. Zij doen dat in de eerste wedstrijd in de Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd wordt vanaf 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten FC Utrecht - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

FC Utrecht
FC Utrecht sluit dit seizoen af op de zevende plaats, vier punten van de nummer 6 Vitesse. Vooral tegen grote ploegen liet Utrecht onnodig punten liggen. Na twee gelijke spelen en een verliespartij is de vorm niet geweldig.

Vitesse
De Arnhemmers eindigde dit jaar op de vijfde plaats en mogen dus weer play-offs gaan spelen. De vorm is best aardig: een winst tegen Fortuna en een gelijkspel tegen landskampioen Ajax lijkt best een aardige aanloop naar de play-offs.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.40 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.15 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Utrecht - Vitesse is donderdag 19 mei om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.15 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op FC Utrecht - Vitesse live op tv (play-offs Europees voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV