Kijkcijferkanon Een huis vol vanaf 26 juli terug met nieuw seizoen én nieuw gezin

Kijkcijferkanon Een huis vol vanaf 26 juli terug met nieuw seizoen én nieuw gezin
We maken kennis met schippersfamilie Zeldenrust

Nieuws :

Liefhebbers van kijkcijferkanon Een huis vol (en dat zijn er veel) kunnen zich gaan opmaken voor een nieuw seizoen. Vanaf dinsdag 26 juli kunnen we twee weken lang genieten van de avonturen van een aantal grote Nederlandse families. Er komen veel oude bekenden langs, maar we maken ook kennis met een nieuw gezin: schippersfamilie Zeldenrust uit Werkendam.

Een huis vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Schip
De familie Zeldenrust doet haar naam eer aan, want met acht kinderen is het altijd een drukte van belang. Ook bijzonder: ouders Jantina en Jozua besloten hun kroost allemaal een naam te geven met een J aan het begin, waardoor ze soms ook wel de tien J's worden genoemd. Jozua werkt in de binnenvaart en is daarom vaak van huis. Wanneer de kinderen vakantie hebben, stappen ze met moeder Jantina zo snel mogelijk bij hem aan boord.

Kapsalon
Bij de familie Buddenbruck heeft moeder Thaila na 25 jaar haar kappersopleiding weer opgepakt, met als doel: een eigen kapsalon aan huis. Iven en Cynthia Cudogham genieten nog steeds met hun zeven kinderen van het drukke stadsleven in Amsterdam. Maar ze zijn ook op zoek naar een fijn plekje buiten de stad. In Tollebeek worden er deze zomer bij de familie Jelies veel feestjes gevierd, van een 'Sweet Sixteen' tot een sleepover met het hele gezin in de woonkamer.

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is vanaf dinsdag 26 juli dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV