True Detective seizoen 3 vanaf donderdag 7 juli te zien op Canvas

True Detective seizoen 3 vanaf donderdag 7 juli te zien op Canvas
Met hoofdrol voor Mahershala Ali

Kijktip :

Deze zomer verblijdt Canvas ons met een flink aantal kwaliteitsseries op de late avond. Donderdag 7 juli gaat het derde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie True Detective van start. Elke week kun je genieten van een dubbele aflevering.

Verdwijning
De verdwijning van de twaalfjarige Will Purcell en zijn jongere zus Julie in 1980 brengt levendige herinneringen naar boven bij inspecteur op rust Wayne Hays. Hij werkte 35 jaar geleden met zijn partner Roland West aan deze zaak. Wat ooit begon als een routineklus, draaide uit op een lang onderzoek naar het hoe en waarom van deze misdaad.

Cast
Het eerste seizoen van True Detective is (nog) niet overtroffen, maar ook deze derde reeks is weer ijzersterk. Elk seizoen vertelt een ander verhaal in deze zogeheten anthology series. De cast is wederom indrukwekkend. De hoofdrol is voor tweevoudig Oscarwinnaar Mahershala Ali en er zijn bijrollen van onder anderen Carmen Ejogo en Stephen Dorff.

Het derde seizoen van True Detective is vanaf donderdag 7 juli wekelijks rond 23.00 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV