VTBL keert terug met nieuwe presentatoren en nieuwe gezichten op RTL 7

VTBL keert terug met nieuwe presentatoren en nieuwe gezichten op RTL 7
Evenblij en Zijlemans presenteren de show

Nieuws :

Het hing al een tijdje in de lucht, maar volgens RTL kan "de geruchtenmolen nu stoppen": naast de nieuwe talkshow Veronica Offside keert op dezelfde dagen en hetzelfde tijdstip de voetbaltalkshow VTBL terug. Op maandag- en vrijdagavond op RTL 7.

Nieuwe presentator
Na het mislukte avontuur van Humberto Tan met hetzelfde programma is het nu de beurt aan Frank Evenblij om het te proberen. Simon Zijlemans blijft ook als presentator verbonden aan de talkshow. Beide zullen één avond presenteren.

Lees ook waar en wanneer je Veronica Offside kunt kijken.

Boskamp
Een heel aantal vaste analisten zullen gedurende het programma aanschuiven. De meest opvallende naam in het rijtje is Jan Boskamp - graag geziende gast bij Veronica Inside en haar voorgangers - die dus nu regelmatig bij RTL aan tafel schuift. Verder zien we onder meer Theo Janssen, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, meestervoorspeller Aad de Mos en Ron Vlaar in het rijtje terug.

VTBL is vanaf maandag 8 augustus elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 7. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van VTBL terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's