VTBL

Wat is VTBL?

VTBL is het voetbalprogramma van RTL 7 en de opvolger van Voetbal Inside bij de zender. Het programma is vanaf zondag 20 januari wekelijks live te zien.

Elke zondagavond om 20.00 uur neemt Humberto met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt het afgelopen weekend. Naast zijn spelers uit de vaste basisopstelling, die wisselend zullen aanschuiven, zitten er ook iedere week actuele gasten bij Humberto aan tafel. Alle gasten zijn bekende gezichten uit de voetbalwereld. Analisten, oud-voetballers, actieve voetballers, journalisten, zolang het maar over volkssport nummer één gaat. Daarbovenop neemt iedere week een voetballer met een bijzonder verhaal plaats in de kleedkamer van VTBL en brengt Simon Zijlemans al het social nieuws rondom de veelbesproken voetballers en hun dagelijkse bezigheden. Vanuit de perskamer van VTBL houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Verder blikt hij terug op de wedstrijden waar VTBL dat speelweekend aanwezig was.

Presentatie
Aanvoerder Humberto Tan presenteert wekelijks dit nieuwe voetbalprogramma live bij RTL 7. Zijn vaste selectie bestaat uit onder meer uit Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans.

VTBL staat niet alleen voor het nieuwe televisieprogramma, ook de het online voetbalplatform van RTL draagt vanaf januari de naam VTBL. Via de app, website en de social pagina’s blijven echte liefhebbers 24/7 op de hoogte van al het voetbalnieuws.

Uitzendingen
Vanaf zondag 20 januari wekelijks om 20.00 uur live bij RTL 7.

Tags: VOETBAL, THEO JANSSEN, LIVE, APP, OPVOLGER, JIMMY FLOYD HASSELBAINK, VOETBALLER, ZONDAG, HUMBERTO TAN, KLEEDKAMER, ZENDER, FLOYD, WEEKEND, RTL, NIEUWS, ONLINE, SIMON ZIJLEMANS, HASSELBAINK, VOETBAL INSIDE, SELECTIE, RTL 7, ZONDAGAVOND, NAAM, BART, BART NOLLES

VTBL NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »