Laatste aflevering Kasteelvrouwe Emmy zie je dinsdag op NPO 1

Laatste aflevering Kasteelvrouwe Emmy zie je dinsdag op NPO 1
Wordt het kasteel toch niet verkocht?

Kijktip :

Emmy dacht er even aan om het kasteel in Frankrijk weer van de hand te doen, maar ze geeft niet op: ze wil haar droomkasteel verwezelijken. Er zijn dan ook nieuwe plannen om de boel te regelen. De slotaflevering is dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vaklui
Het is koud en vochtig in het kasteel. Met een houtkacheltje probeert Emmy het warm te krijgen. Gelukkig zijn de vaklui terug om de restauratie van het dak voort te zetten. Emmy is blij dat ze weer aan het werk zijn, maar hun aanwezigheid gaat ook met de nodige kosten gepaard. Hoe moet dat allemaal betaald worden?

Postzegels
Na een koude periode op het kasteel komt ook Rutger weer naar Frankrijk. Hij heeft zijn postzegelverzameling meegenomen en daar vindt Emmy het hare van. Het wordt voorjaar, dus Emmy gaat vol goede moed in haar moestuin aan de slag. Na het debacle van vorig jaar, kiest ze nu voor een andere methode.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV