Vanavond op tv: Summerschool met Francis van Broekhuijzen en de UEFA Super Cup

Vanavond op tv: Summerschool met Francis van Broekhuijzen en de UEFA Super Cup
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 10 augustus

Kijktip :

Vanavond start op NPO 1 het nieuwe programma Summerschool. Vier gerenomeerde deskundigen vertellen in een college over hun vak- en interessegebied. Francis van Broekhuizen trapt vanavond af. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor woensdag 10 augustus.

Freddie Mercury
Verder zien we de films Fast & Furious en The VVitch, en kunnen we meer te weten komen over Queen-zanger Freddie Mercury door te zappen naar NPO 3. Daar zien we om 21:08 uur de docu Freddie: The Final Act. Bekijk alle tv-tips van vanavond hieronder.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 10 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Real Madrid - Eintracht Frankfurt (UEFA Super Cup)

RTL 7
20:25 uur

Het is weer tijd voor het jaarlijkse duel om te bepalen wie de beste ploeg van Europa is. De Europese Super Cup gaat ook dit jaar weer tussen de winnaars van de Champions League en de Europa League en de wedstrijd wordt afgelegd in het Olympisch Stadion in Helsinki. In de finale van 2018 won Real Madrid van Liverpool door de beslissende goal van Vinicius jr. Natuurlijk wil recordhouder ook dit jaar weer een gooi doen naar de cup en het winnen van de Super Cup in Helsinki kan een mooie start zijn.

Actiefilm: Fast & Furious

Veronica
20:29 uur

De voortvluchtige ex-bajesklant Dom Toretto en agent Brian O'Conner moeten in Fast & Furious weer de confrontatie met elkaar aangaan. Dit keer worden ze gedwongen om samen te werken: ze krijgen te maken met een gezamenlijke vijand. Ze moeten een gevaarlijke deal sluiten om deze te slim af te zijn, wat leidt tot spectaculaire achtervolgingen en gevaarlijke stunts. Uiteindelijk vinden de twee voormalige tegenstanders de beste manier om wraak te nemen.

The Great British Bake Off: Karamelweek

NPO 1
20:34 uur

Deze week geven de bakkers in The Great British Bake Off hun eigen draai aan een klassieke karameltaart en maken tien identieke karamelkoekrepen, voordat ze een spectaculair dessert maken.

Docu: Freddie: The Final Act

NPO 3
21:08 uur

Op 24 november was het precies dertig jaar geleden dat de legendarische Queen-zanger Freddie Mercury (1946-1991) aan de gevolgen van aids overleed. In de documentaire Freddie: The Final Act, zondag te zien op NPO 3, zijn de laatste jaren van Mercury op ontroerende wijze vastgelegd.

Summerschool met Francis van Broekhuijzen

NPO 1
21:39 uur

Vanaf woensdag presenteert Matthijs van Nieuwkerk de spirituele opvolger van DWDD University, genaamd Summerschool. Operazangeres Francis van Broekhuizen trapt af en vertelt in haar college over haar grote voorbeeld: Maria Callas. Van Broekhuizen zingt en praat ons langs de hoogtepunten, roem en schandalen van ‘la Divina’.

Thriller: The VVitch

Canvas
22:10 uur

The Witch is een sfeervolle horrorthriller over een arm gezin dat aan de rand van een bos woont. Een ruzie over geloof leidt ertoe dat boer William (Ralph Ineson) met zijn gezin het dorp waar ze wonen moet verlaten. Aan de rand van het bos gebeuren gekke dingen. Is het hekserij?

Actuele video's

Meer actuele video's