Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon seizoen 2 is bevestigd

Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon seizoen 2 is bevestigd
Paradepaard HBO Max gaat door!

Nieuws :

Terwijl aflevering 2 aanstaande maandag (29 augustus) hier nog moet starten, weten de makers het al zeker: House of the Dragon seizoen 2 is aangekondigd en Westeros viert feest!

Bekijk ook het uitzendingschema van House of the Dragon.

Het verhaal
De Targaryen-dynastie is op het absolute toppunt van zijn macht, met meer dan 15 draken onder hun juk. De meeste rijken - echt en ingebeeld - brokkelen af van zulke hoogten. In het geval van de Targaryens begint hun langzame val bijna 193 jaar vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones, wanneer koning Viserys Targaryen breekt met een eeuw traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de IJzeren Troon te benoemen.

Meer goed nieuws
Verschillende karakters uit House of the Dragon keren terug in de toekomstige serie The Sea Snake, die draait om de zeeheld Corlys Velaryon (vertolkt door Steve Toussaint). Daarnaast wordt gewerkt aan een serie over het koninkrijk Dorne, met de werktitel: 10.000 Ships. En als klap op de vuurpijl gaan er ook geruchten over een vervolg op Game of Thrones, dat zich richt op het personage van niemand minder dan Jon Snow (Kit Harington)!

Lees ook: House of the Dragon: Maak kennis met de negen belangrijkste personages.

Cast
Naast Paddy Considine (Peaky Blinders) en Olivia Cooke (Sound of Metal) zijn onder anderen Matt Smith (Morbius) en Rhys Ifans (The King's Man) in deze serie te zien. Deze productie is ontwikkelt door Ryan J. Condal en George R.R. Martin.

Emily Carey (Alicent Hightower) en Milly Alcock (Princess Rhaenyra) in de serie 'House of the Dragon'

Vanaf 22 augustus 2022 is de serie House of the Dragon te zien op HBO Max. Genre: Fantasie, Actie, Drama, Avontuur. Deze serie bevat 10 afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's