Nieuw seizoen Weet ik veel gaat zondag 4 september van start op RTL 4

Nieuw seizoen Weet ik veel gaat zondag 4 september van start op RTL 4
Kennisquiz met Beau van Erven Dorens

Kijktip :

Kennisquiz Weet ik veel is vanaf zondag (4 september) terug met een gloednieuw seizoen op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens legt een zaal vol studenten én drie bekende Nederlanders opnieuw het vuur aan de schenen met de meest uiteenlopende vragen.

Weet ik veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Meespelen
Welke BN'ers aan het nieuwe seizoen meedoen is nog niet bekend, maar het staat vast dat ze hun hoofd regelmatig zullen moeten breken over vragen in allerlei categorieën. Van film en muziek tot wetenschap, geschiedenis en allerlei alledaagse weetjes: er komt van alles voorbij. Ook kijkers thuis kunnen meespelen in de app en maken zo kans op mooie prijzen.

Studenten
De zaal zit vol met studenten uit heel Nederland, die dezelfde vijftig vragen beantwoorden. Na vijf rondes is duidelijk wie de beste BN'er en de beste student zijn. Samen spelen ze de finale voor een mooi geldbedrag; de student speelt voor zijn of haar eigen portemonnee (zij kunnen het geld tenslotte goed gebruiken), de BN'er voor een zelfgekozen goed doel.

Het nieuwe seizoen van Weet ik veel is vanaf zondag 4 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's