Beau van Erven Dorens over Amsterdam City Swim: "Tegen een uitwerpsel aangezwommen"

Beau van Erven Dorens over Amsterdam City Swim: "Tegen een uitwerpsel aangezwommen"

Zondag 28 augustus 2022 om 19:40

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona vond zondag weer de Amsterdam City Swim plaats. Meer dan 2000 deelnemers zwommen een dikke 2 kilometer om geld in te zamelen voor de strijd tegen de ongeneeslijke spierziekte ALS. Ook een aantal BN'ers doken het water in, waaronder Jan Joost van Gangelen en Beau van Erven Dorens.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beau van Erven Dorens</em> over <em>Amsterdam City Swim</em>: &quot;Tegen een uitwerpsel aangezwommen&quot; Na twee jaar afwezigheid vanwege corona vond zondag weer de Amsterdam City Swim plaats. Meer dan 2000 deelnemers zwommen een dikke 2 kilometer om geld in te zamelen voor de strijd tegen de ongeneeslijke spierziekte ALS. Ook een aantal BN'ers doken het water in, waaronder Jan Joost van Gangelen en Beau van Erven Dorens. Tekst gaat verder onder de video. Uitwerpselen"Ik ben wel volgens mij tegen een uitwerpsel aangezwommen", vertelt Beau van Erven Dorens na afloop van de Amsterdam City Swim. De televisiepresentator vertelt aan RTL Boulevard dat hij heeft genoten van zwemtocht door de kanalen van onze hoofdstad. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau van Erven Dorens over Amsterdam City Swim: "Tegen een uitwerpsel aangezwommen"

Uitwerpselen
"Ik ben wel volgens mij tegen een uitwerpsel aangezwommen", vertelt Beau van Erven Dorens na afloop van de Amsterdam City Swim. De televisiepresentator vertelt aan RTL Boulevard dat hij heeft genoten van zwemtocht door de kanalen van onze hoofdstad.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's