Jaap Reesema staat donderdag 8 september centraal in Beste Zangers

Jaap Reesema staat donderdag 8 september centraal in Beste Zangers
Verrassende optredens van collega-artiesten

Kijktip :

In de vijfde aflevering van dit seizoen van Beste Zangers mag Jaap Reesema plaatsnemen op de bank naast Jan Smit. Zijn collega-artiesten, onder wie Claudia de Breij, Roxeanne Hazes en Nielson, zullen hem verrassen met vertolkingen van zijn liedjes en nummers van anderen die belangrijk voor Jaap zijn.

Beste Zangers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

'Grijs'
De afgelopen weken kreeg Jaap al meerdere keren de handen op elkaar - zowel van zijn collega's als de kijkers thuis. Velen waren vorige week donderdag tot tranen toe geroerd door de vertolking van het nummer 'Grijs', dat Jaap zong voor Nielson. Slagen zijn collega's er deze week in een gevoelige snaar te raken bij Jaap?

België
Gek genoeg is de man van Kim Kötter vooral populair in België. Met 'Ellie', 'Kom wat dichterbij', 'Nu wij niet meer praten' en 'Mijn kleine presidentje' scoorde Jaap al vier nummer 1-hits bij onze Zuiderburen. Het duet 'Nu wij niet meer praten' met Pommelien Thijs behaalde ook in Nederland de eerste plaats in de Top 40. Over gebrek aan succes heeft Jaap dus niet te klagen.

Beste Zangers is elke donderdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's