Zien: Jaap Reesema staat centraal in Beste Zangers en houdt het niet droog

Zien: Jaap Reesema staat centraal in Beste Zangers en houdt het niet droog

Dinsdag 6 september 2022 om 14:59

Komende donderdag staat Jaap Reesema centraal in Beste Zangers. Alle kandidaten zullen een nummer van hem coveren. In een voorstukje zien we dat Jaap het niet drooghoudt tijdens deze aflevering. Onder de beelden schrijft een fan: "Erg leuk... klein nadeel: Jaap zingt zelf niet." De zanger was de afgelopen weken veel in de media door zijn optreden met 'Grijs' van Nielson.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jaap Reesema</em> staat centraal in <em>Beste Zangers</em> en houdt het niet droog Komende donderdag staat Jaap Reesema centraal in Beste Zangers. Alle kandidaten zullen een nummer van hem coveren. In een voorstukje zien we dat Jaap het niet drooghoudt tijdens deze aflevering. Onder de beelden schrijft een fan: "Erg leuk... klein nadeel: Jaap zingt zelf niet." De zanger was de afgelopen weken veel in de media door zijn optreden met 'Grijs' van Nielson. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Jaap Reesema zorgt voor tranen in Beste Zangers met Grijs van Nielson Bekijk deze video » Beste Zangers: Claudia de Breij zingt Zonlicht op je Schouders (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: 'Grijs' van Jaap Reesema maakt tongen los op Twitter: "Komt binnen" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's