Nieuwe comedyserie FIVE LIVE met Linda de Mol vanaf 2 oktober te zien op SBS6

Nieuwe comedyserie FIVE LIVE met Linda de Mol vanaf 2 oktober te zien op SBS6
Achter de schermen bij fictieve talkshow

Nieuws :

Vanaf zondag 2 oktober is de gloednieuwe comedyserie FIVE LIVE te zien op SBS6. In deze komische serie krijgen we een kijkje achter de schermen bij een fictieve talkshow. We volgen de redactie en de hosts: Sara Bannink (55, gespeeld door Linda de Mol) en Roderik van Zuylen (49, Waldemar Torenstra) - sinds vier jaar gescheiden.

Twee woningen
Sara en Roderik presenteren elke vrijdag de goedbekeken talkshow Five Live op de commerciële zender Five. Dankzij hun successen hebben ze een gigantische Gooische villa kunnen kopen. Hier woonden ze eerst samen, maar na de scheiding is het huis opgedeeld in twee woningen met elk een eigen ingang. Zo kunnen hun puberkinderen Pieter (16) en Olivia (14) 'gewoon' bij hun ouders blijven wonen. Sara krijgt alleen iets te veel mee van de vrouwen die Roderik mee naar huis neemt...

Ruzies
Ook hebben de twee zo hun eigen opvattingen over wat goed opvoeden is. De ruzies lopen hoog op, maar zodra de leader loopt en ze live gaan lijken Sara en Roderik een gelukkig gescheiden duo dat professioneel hun gasten interviewt en elkaar alles lijkt te gunnen. Bij aanvang van de serie krijgen Roderik en Sara van zenderbaas Flip de Koning te horen dat het programma een te oud profiel dreigt te krijgen en de kijkcijfers inzakken. Om de boel op te frissen wil hij twee pilots maken met jonge collega's.

De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's