Maandag 12 september in Veronica Offside: Jan Boskamp keert terug

Maandag 12 september in Veronica Offside: Jan Boskamp keert terug
Analist is terug van weggeweest

Kijktip :

Wilfred Genee kondigde het al aan in Vandaag Inside: analist Jan Boskamp keert terug op Veronica. In de voetbaltalkshow Veronica Offside zal de bij velen geliefde Boskamp maandag 12 september zijn opwachting maken om de gebeurtenissen van het weekend door te nemen.

Veronica Offside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

RTL
Vanwege de verschuivende focus van Vandaag Inside naar de actualiteit schuift Boskamp niet meer aan bij dat programma. In plaats daarvan was de analist de afgelopen tijd veelvuldig te zien op RTL 7; niet alleen bij wedstrijden, maar ook in het praatprogramma VTBL. Nu RTL daar de stekker uit heeft getrokken heeft Boskamp zijn agenda vrij om weer aan te schuiven bij Wilfred Genee.

Rotterdamse derby
Boskamp is Feyenoordsupporter in hart en nieren en komt precies op het juiste moment terug op het oude honk, want zondagavond (11 september) staat om 20.00 uur de Rotterdamse derby Feyenoord - Sparta op het programma. Andere hoogtepunten van het aanstaande voetbalweekend zijn Ajax - sc Heerenveen, AZ - FC Twente en RB Leipzig - Borussia Dortmund.

Veronica Offside is elke maandag en vrijdag om 20.25 uur te zien op Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's