Woensdag 14 september in Steenrijk, straatarm: Stijn is miljonair op zijn 27ste

Woensdag 14 september in Steenrijk, straatarm: Stijn is miljonair op zijn 27ste
Hoe bevalt een week in armoede?

Kijktip :

Woensdag (14 september) is er weer een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. In dit populaire programma, inmiddels al jaren te zien op televisie, ruilen een welgesteld huishouden en een armlastig gezin een week van huis, leven én budget. Hoe zal dat bevallen?

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Miljonair
De Vlaamse Stijn investeert op jonge leeftijd zijn spaargeld in internationale valuta. Daarmee is hij zó succesvol dat Stijn zich op zijn zevenentwintigste al miljonair mag noemen. Hij leert de Nederlandse Roos kennen als zij een cursus bij hem volgt. De vonk slaat over en samen leven ze in luxe - maar dat zal de komende week radicaal veranderen.

Doof
Michel en Monica wonen in een galerijflat met hun twee kinderen Roger en Eleonora, die doof geboren is. Monica krijgt tijdens haar zwangerschap van Roger een herseninfarct. Gelukkig herstelt ze, maar werken is niet meer mogelijk. Michel werkt fulltime als beveiliger, maar spijtig genoeg komt er te weinig binnen en de kosten voor de wekelijkse boodschappen worden steeds duurder.

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's