Nieuw programma Hollandse makelaars aan de Costa begint maandag op RTL 5

Nieuw programma Hollandse makelaars aan de Costa begint maandag op RTL 5
Huizen kijken onder de Spaanse zon

Kijktip :

Maandag (10 oktober) gaat de nieuwe realityserie Hollandse makelaars aan de Costa van start op RTL 5. Zoals de naam van het programma al aangeeft volgen we een groep Nederlandse huizenverkopers, die actief is aan de Spaanse kust. Hoe ziet hun dagelijkse leven eruit?

Hollandse makelaars aan de Costa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Koopproces
In Hollandse makelaars aan de Costa verkopen Nederlandse makelaars aan de Spaanse Costa's (vakantie)huizen aan landgenoten. Ze verkopen niet alleen heerlijke huizen, maar geven ook gelijk de Spaanse levensstijl mee. Over hun schouders kijken we binnen in allerlei soorten huizen en worden we meegenomen in het volledige koopproces.

Paradijs
Hollandse makelaars aan de Costa past in de groeiende trend van huizenprogramma's, die de laatste jaren ongekend populair zijn. Het doet een beetje denken aan Droomhuis gezocht van Omroep MAX, met het belangrijke verschil dat we hier hoofdzakelijk de verkopende partij volgen. Dat brengt een hele andere dynamiek met zich mee.

Het nieuwe programma Hollandse makelaars aan de Costa is vanaf maandag 10 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Hollandse makelaars aan de Costa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's