Nieuw seizoen Restaurant Misverstand vanaf woensdag te zien op SBS6

Nieuw seizoen Restaurant Misverstand vanaf woensdag te zien op SBS6
Johnny de Mol maakt comeback op televisie

Kijktip :

Johnny de Mol maakt woensdag (12 oktober) zijn comeback op televisie, een week nadat de aangifte van zijn ex Shima Kaes - vanwege mishandeling - is geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. In het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand staat Johnny opnieuw een groep relatief jonge mensen met dementie bij, die aan de slag gaan in de horeca.

Restaurant Misverstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ron Blaauw
Acht relatief jonge mensen met dementie verzamelen in een kookstudio in Amsterdam voor een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. De keukenbrigade en de bediening bestaan uit vijftigers en zestigers met verschillende vormen van dementie, zoals Alzheimer en vasculaire dementie.

Bijzondere gasten
Tijdens de generale repetitie gaat het niet helemaal volgens plan, ook al wordt er maar één tafel bediend, maar wel eentje met hele bijzondere gasten. Johnny de Mol, Henriëtte van Alzheimer Nederland en vijf oud-medewerkers van eerdere seizoenen schuiven aan om de medewerkers een hart onder de riem te steken en tips te geven.

Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's