Nieuw programma Blind getekend gaat woensdag van start op NPO 3

Nieuw programma Blind getekend gaat woensdag van start op NPO 3
Blind tekenen voor een nieuwe baan

Kijktip :

In het nieuwe programma Blind getekend volgt Rachel Rosier zes kandidaten die ongelukkig zijn in hun huidige baan, maar zelf de stap naar een nieuwe werkomgeving niet durven zetten. Zij leggen hun werkgeluk in de handen van een jobcoach en een recruiter.

Blind getekend gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerste werkdag
Het enige wat de kandidaten hoeven te doen, is blind te tekenen voor een volledig nieuwe baan in een totaal nieuw werkveld. Wat deze nieuwe baan precies inhoudt ontdekken de kandidaten pas op hun eerste werkdag. Rosier volgt de kandidaten vanaf het moment dat zij nog bij hun huidige baan werken tot aan het einde van de proeftijd bij hun nieuwe baan.

Schop onder de kont
In de eerste aflevering gaat Rachel langs bij de Zeeuwse Alexandra (36). Zij is door haar man opgegeven, omdat hij zag dat ze steeds ongelukkiger werd van haar kantoorbaan. Alexandra geeft toe dat ze deze schop onder haar kont enorm hard nodig heeft. Er moet iets veranderen, maar dan zal ze toch aan de slag moeten met haar onzekerheden.

Het nieuwe programma Blind getekend is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Blind getekend terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's