Wilfred Genee kraakt baan van Rick Evers volledig af: "Heeft geen betekenis"

Wilfred Genee kraakt baan van Rick Evers volledig af: "Heeft geen betekenis"

Vrijdag 9 september 2022 om 13:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wilfred Genee kraakt baan van <em>Rick Evers</em> volledig af: &quot;Heeft geen betekenis&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De inmiddels overleden Queen Elizabeth is kortgeleden nog haar bed uitgekomen voor een ontmoeting met een nieuwe premier en Van der Gijp vindt dit waanzinnig: "Dan ben je een bikkel", zegt hij bij Vandaag Inside. Ook zagen we Koninklijk Huis-deskundige Rick Evers aan het woord over de queen. Na de uitzending in de Wandelgangen snapt Wilfred Genee het nut niet van zijn baan: "Het heeft geen betekenis." Genee raadt hem aan iets anders te gaan doen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Mart de Kruif in Vandaag Inside: "Poetin heeft groot probleem, Oekraïne heeft initiatief" Bekijk deze video » Wilfred Genee woest op Johan Derksen: "Je staat met je kapsel voor de camera!" Bekijk deze video »
TV :

De inmiddels overleden Queen Elizabeth is kortgeleden nog haar bed uitgekomen voor een ontmoeting met een nieuwe premier en Van der Gijp vindt dit waanzinnig: "Dan ben je een bikkel", zegt hij bij Vandaag Inside. Ook zagen we Koninklijk Huis-deskundige Rick Evers aan het woord over de queen. Na de uitzending in de Wandelgangen snapt Wilfred Genee het nut niet van zijn baan: "Het heeft geen betekenis." Genee raadt hem aan iets anders te gaan doen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's