Zondag 16 oktober in Five Live: grensoverschrijdend gedrag van Roderik?

Zondag 16 oktober in Five Live: grensoverschrijdend gedrag van Roderik?
Controversieel thema in comedy-dramaserie

Kijktip :

Het is nu al één van de meest besproken Nederlandse series van het jaar: Five Live, met hoofdrollen van Linda de Mol en Waldemar Torenstra. Na de spraakmakende eerste aflevering zakten de kijkcijfers iets in. Deze week is de derde aflevering te zien.

Grensoverschrijdend?
Deze aflevering van Five Live is bijzonder actueel, want het gaat over mogelijk grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van een goed bekeken tv-programma. Het feestje over de goede kijkcijfers wordt meteen overschaduwd als blijkt dat Roderik zijn erotische grenzen aan het verleggen is op de werkvloer.

Fantasieën
Vivienne laat zich in deze affaire niet wegzetten als lijdend voorwerp, tot grote frustratie van Liz, die tegelijk worstelt met haar eigen erotische fantasieën over Flip. Ze zoekt steun bij de nog steeds comateuze Ellen. Een uitgenodigde dakloze houdt zich niet aan de afspraken en drijft Sara tijdens de uitzending tot wanhoop.

De nieuwe comedyserie Five Live is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's