Fantastische actiefilm Spider-Man: Far from Home donderdag te zien op RTL 7

Fantastische actiefilm Spider-Man: Far from Home donderdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Disney+ en Pathé Thuis

Kijktip :

Elke generatie krijgt zijn eigen Spider-Man. De laatste jaren maakt Tom Holland furore in het Marvel Cinematic Universe furore als de 'spinnenheld' in een films van hoge kwaliteit. Vooral de meest recente, Spider-Man: No Way Home, was op alle fronten een succes. De voorganger van die film, Spider-Man: Far from Home, is donderdag te zien op RTL 7. Je kunt Spider-Man: Far from Home streamen via Disney+ en Pathé Thuis.

Het verhaal
Spider-Man: Far from Home gaat verder waar de gebeurtenissen van Avengers: Endgame ophielden. Onze held Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa (en doet daarbij ook Nederland aan!). Tijdens deze vakantie wordt hij benaderd door Nick Fury om tijdens een missie het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire wezens te ontrafelen. Daarbij maakt Spider-Man kennis met mede-superheld Mysterio.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
De casting van Tom Holland als Spider-Man is een gouden greep geweest van Marvel. De acteur heeft precies de jeugdige uitstraling die Peter Parker nodig heeft en dat leverde al enkele grote kaskrakers op. Spider-Man: No Way Home, nog te zien in de bioscoop, is zelfs de lucratiefste Marvel-film die gebaseerd is op het verhaal van één held. Hoe dan ook, Far from Home is weer een heerlijke film met zelfs een rolletje voor ons eigen land (met niemand minder dan Jeroen van Koningsbrugge). Kijken dus!

Cast
Naast Tom Holland (The Devil All the Time) en Samuel L. Jackson (Django Unchained) zijn ook Zendaya (The Greatest Showman), Marisa Tomei (The Wrestler) en Jake Gyllenhaal (Nightcrawler) te zien in Spider-Man: Far from Home. Deze film is geregisseerd door Jon Watts.

Spider-Man: Far from Home (2019) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is donderdag 20 oktober om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, superhelden. Speelduur: 129 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's