Donderdag in Khalid & Sophie: Roel Maalderink over nieuw seizoen van Plakshot

Donderdag in Khalid & Sophie: Roel Maalderink over nieuw seizoen van Plakshot
Dit zijn de gasten van donderdag 20 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 20 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video.

De gasten in Khalid & Sophie op donderdag 20 oktober

  • We praten over het nieuws van de dag met Anniko van Santen en Frank van der Lende. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Na een zenuwslopende wedstrijd wonnen de amateurs van Kozakken Boys tegen de Eredivisionist Vitesse.Kaj Ramsteijn, trainer Scott Calderwood, doelpuntenmaker Lars Hutten en doelman cq penaltykiller Bryan Janssen vertellen over hun overwinning.

  • Liz Truss is vandaag na 45 dagen opgestapt als minister-President van het Verenigd Koninkrijk. We bespreken het met Suse van Kleef.

  • Roel Maalderink komt met een nieuw seizoen van het satirische programma Plakshot. Vanavond krijgen we alvast de eerste absurde parodieën en straatinterviews te zien.

  • Voor 3-voudig Olympisch kampioen Suzanne Schulting staat het shorttrackseizoen op het punt van beginnen. Morgen vertrekt ze naar Canada waar het wereldbekerseizoen van start gaat. Vanavond horen we of ze er klaar voor is.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's