Dinsdag 25 oktober in Volle Zalen: operazangeres Tania Kross

Dinsdag 25 oktober in Volle Zalen: operazangeres Tania Kross
Cornald Maas reist af naar Curaçao

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Volle Zalen gaat presentator Cornald Maas op pad met operazangeres Tania Kross. Ze woonde lange tijd in Nederland, maar is inmiddels met echtgenoot en kinderen teruggekeerd naar Curaçao.

Volle Zalen met Tania Kross gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Geschiedenis
Op het eiland woont Kross samen met haar ouders in een huis. Maas reisde naar het Caribische eiland waar Kross aan een theaterconcert werkt. Hoe zijn haar persoonlijk leven en de bewogen geschiedenis van het eiland aan elkaar verbonden? Ze onthult aan Maas met welke missie ze is teruggekeerd naar het eiland.

Over het programma
In Volle Zalen biedt Cornald Maas een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid van de makers, opent hij deuren die meestal gesloten blijven. In voorgaande seizoenen waren onder anderen Simone Kleinsma, Youp van 't Hek, Igone de Jongh, Herman Finkers en Herman van Veen te gast.

Volle Zalen is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle Zalen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV