SkyShowtime in Nederland: releasedatum, prijs en films en series

SkyShowtime in Nederland: releasedatum, prijs en films en series
Heel veel films en series

Film :

Vanaf 25 oktober 2022 is Nederland opnieuw een streamingdienst rijker: SkyShowtime. Op deze dienst kijk je de films en series van onder meer Universal, Paramount, Nickelodeon, Showtime en Peacock. Gids.tv heeft het overzicht.

Prijs: 50% korting, levenslang
Vanaf 25 oktober is de streamingdienst in Nederland beschikbaar. Het aanbod is redelijk groot en je kan dit aanbod ook voor een goede prijs, namelijk 6,99 euro per maand. Over een jaarabonnement is voorlopig nog niets bekend.

Net als bij HBO Max is er bij SkyShowtime een uitstekende aanbieding: In de eerste maand is er een korting van 50% (voor 3,49 euro), die levenslang geldig is zolang je geabonneerd blijft.

Films en series
Het aantal films en series op de streamingdienst is groot: bijna de volledige vault van Universal Pictures en Paramount Pictures is te zien, waarbij ook nieuwe films als The Lost City, Belfast en het vervolg van Sonic the Hedgehog te zien zijn. De komende tijd zullen er bij Gids.tv een aantal artikelen verschijnen over de content bij HBO Max.

SkyShowtime is vanaf 25 oktober 2022 beschikbaar in Nederland. Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's