Nieuw op Disney+: deze films en series verschijnen in november 2022

Nieuw op Disney+: deze films en series verschijnen in november 2022
Met onder meer Guardians of the Galaxy en Willow

Kijktip :

Het lijkt er de laatste tijd niet op, maar er komen toch echt weer koude perioden aan. De tijd om lekker met een warme deken op de bank te kijken naar je favoriete film of tv-serie. Uiteraard helpen de streamingdiensten daar graag bij met een flinke bak nieuwe content. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Simpsons, S33 (2 november)

Disney+

The Simpsons zijn een gezin van misfits wonende in Springfield. Vader Homer werkt op een kernreactor en heeft altijd pech. Marge is de supermama. Bart is een straatschoffie, Lisa het wonderkind en dan is er nog de speenzuigende baby Maggie. Bekijk hier waar je The Simpsons kunt streamen.

See How They Run (2 november)

Disney+

Reece Shearsmith, Ruth Wilson en David Oyelowo in 'See How They Run'. Bron: Searchlight Pictures
Een wanhopige Hollywood-filmproducent wil van een populair toneelstuk een film maken. Wanneer leden van de productie worden vermoord, komen de vermoeide inspecteur Stoppard (Sam Rockwell) en rookie Constable Stalker (Saoirse Ronan) in actie. Lees hier waar je de film See How They Run kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van See How They Run.

Zootropolis+ (9 november)

Disney+

De verschillende karakters die te zien zijn in 'Zootopia Plus'. Bron: Disney Plus
Zootopia is een stad als geen ander. Er wonen allerlei dieren door elkaar heen, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Van verschillende van deze beestjes worden de verhalen gevolgd. Bekijk hier waar je vanaf 9 november Zootropolis+ kunt streamen.

Save Our Squad with David Beckham (9 november)

Disney+

David Beckham in 'Save our Squad'. Bron: Disney Plus
David Beckham sluit zich aan bij Westward Boys, een groep onder de 14 uit Oost-Londen die dringend hulp nodig heeft. Westward heeft het hele seizoen geen wedstrijd gewonnen en de dreiging van degradatie is groot. David zal moeten putten uit al zijn jarenlange ervaring in het spel als hij een kans wil maken om hen van degradatie te redden. Bekijk hier waar je vanaf 9 november Save Our Squad with David Beckham kunt streamen.

Fire of Love (11 november)

Disney+

Bron: National Geographic Documentary Films
Van National Geographic Documentary Films komt deze docu over het buitengewone liefdesverhaal van de onverschrokken Franse wetenschappers Katia en Maurice Krafft. Deze twee mensen hielden van twee dingen: van elkaar en van vulkanen. Een tragisch liefdesverhaal vol vuur. Lees hier waar je de film Fire of Love kunt streamen.

The Santa Clauses (16 november)

Wekelijks op Disney+

Tim Allen als Scott Calvin in 'The Santa Clauses'. Bron: Disney Plus
Binnenkort wordt Scott Calvin 65 jaar oud. Hij realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan blijven en gaat op zoek naar een vervanger. Ondertussen bereidt hij zich voor op een nieuw avontuur op de Zuidpool. Bekijk hier waar je vanaf 16 november The Santa Clauses kunt streamen.

IN THE SOOP: Friendcation (16 november)

Disney+

In hun eerste publieke reisverslag, worden vijf vrienden, Park Seo-joon, Peakboy, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik, en V op een vierdaagse vriendschapsreis naar Goseong gestuurd. Bekijk hier waar je vanaf 16 november IN THE SOOP: Friendcation kunt streamen.

Limitless with Chris Hemsworth (16 november)

Disney+

Zesdelige documentaireserie waarin Chris Hemsworth de grenzen opzoekt van zijn mentale en fysieke mogelijkheden. Om dit te achterhalen, reist Hemsworth de hele wereld over voor ontmoetingen met levensduurexperts. Het gevolg is dat Hemsworth zichzelf in de meeste bizarre situaties tot het uiterste drijft. Bekijk hier waar je vanaf 16 november Limitless with Chris Hemsworth kunt streamen.

Disenchanted (18 november)

Disney+

Amy Adams als Giselle en Maya Rudolph als Malvina Monroe in 'Disenchanted'. Bron: Disney Plus
Tien jaar na haar nog lang en gelukkig, twijfelt Giselle aan haar geluk, waarbij ze onbedoeld de levens van de mensen in de echte wereld en Andalasia op zijn kop zet. Lees hier waar je vanaf 18 november Disenchanted kunt kijken.

Mickey: Het Verhaal van een Muis (18 november)

Disney+

Schetsen te zien in 'Mickey, The Story of a Mouse'. Bron: Disney Plus
Mickey Mouse wordt in bijna alle uithoeken van de wereld gezien als een symbool van vrolijkheid en onschuld. Mickey was op slag een groot succes dankzij zijn hoofdrol in de eerste animatiefilm met synchroon geluid, Steamboat Willie. Door de jaren onderging hij opvallende metamorfoses, als afspiegeling van de opmerkelijke carrière van zijn maker en van de maatschappelijke verschuivingen in het land waarvoor hij symbool zou komen te staan. Lees hier waar je vanaf 18 november Mickey: Het Verhaal van een Muis kunt kijken.

Andor (finale op 23 november)

Disney+

Stellan Skarsgard en Diego Luna in 'Andor'. Bron: Disney Plus
De avonturen van rebellen spion Cassian Andor tijdens de beginjaren van de Rebellion. De serie verkent verhalen vol spionage en gedurfde missies om de hoop te herstellen in een melkwegstelsel in de greep van de meedogenloze Empire. Bekijk hier waar je Andor kunt streamen.

Guardians of the Galaxy Holiday Special (25 november)

Disney+

Chris Pratt, Dave Bautista e.a. in 'Guardians of the Galaxy Holiday Special'. Bron: Disney Plus
De Guardians Drax, Rocket Raccoon, Mantis en Groot zijn op een missie om hun leider Star-Lord een geweldig kerstcadeau te bezorgen. Daarbij krijgen ze hulp van onder meer "gemene zus" Nebula, Kraglin en Cosmo the Space Dog. Het doel? Kevin Bacon bij het feest aanwezig laten zijn. Lees hier waar je vanaf 25 november Guardians of the Galaxy Holiday Special kunt kijken.

Willow (30 november)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Willow is een serie die zich afspeelt in een betoverende wereld. Na de film uit 1988 gaat het verhaal verder in een magische wereld waar kabouters, tovenaars, trollen en andere mystieke wezens leven. Een bijzondere groep helden gaat op avontuur, maar ze komen hun innerlijke demonen tegen en moeten samen de wereld redden. Bekijk hier waar je vanaf 30 november Willow kunt streamen.

The Patient (30 november)

Wekelijks op Disney+

Steve Carell en Andrew Leeds in 'The Patient'. Bron: Disney Plus
Alan Strauss is een therapeut die wordt vastgehouden door een patiënt die in werkelijkheid een seriemoordenaar blijkt te zijn. Nu de tijd dringt, probeert Alan wanhopig Sam te stoppen voordat hij medeplichtig wordt aan Sams moorden, of zelf een doelwit wordt. Bekijk hier waar je vanaf 30 november The Patient kunt streamen.

Verder op Disney+

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's