Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland start woensdag op Net5

Nieuw seizoen Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland start woensdag op Net5
Gezin opbouwen in ander land

Kijktip :

Woensdag (2 november) gaat het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland van start op Net5. De titel dekt de lading in dit geval volledig: we volgen Nederlanders die in het buitenland de liefde vonden en daar ook een kind kregen.

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ecuador
De Friese Eke ontmoet haar geliefde Manny als ze in 2019 een Ecuadoraanse berg beklimt. De klik is er meteen en ook de liefde tussen hen is niet te stoppen. Twee jaar later verhuist Eke definitief naar Ecuador, zodat ze samen een leven op kunnen bouwen. Dat plan gaat vlotter dan verwacht.

Zwanger
Eke blijkt namelijk al snel zwanger te zijn. Ze is niet in een gespreid bedje beland: het huis waar ze met de baby wil wonen, wordt nog gebouwd en ze raakt haar betaalde baan kwijt. Het is financieel sappelen voor hen. Gelukkig verloopt de zwangerschap goed, maar een gebeurtenis in de familie verandert alles.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is vanaf woensdag 2 november wekelijks om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's