Nieuw programma Liedje op het eerste gezicht vanaf zaterdag te zien op SBS6

Nieuw programma Liedje op het eerste gezicht vanaf zaterdag te zien op SBS6
Mensen zingen liedje op eerste date

Kijktip :

Vanaf zaterdag 5 november is er een gloednieuw format te zien op SBS6. In de nieuwe datingshow Liedje op het eerste gezicht worden liefde en muziek met elkaar gecombineerd. Singles zingen op hun allereerste blind date namelijk een romantisch liefdesduet - en dat zorgt voor bijzondere televisie!

Liedje op het eerste gezicht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Verhaal
In elke aflevering van Liedje op het eerste gezicht zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Ze dragen zelf een liedje aan: achter elke keuze schuilt een bijzonder verhaal. Tijdens de repetities met een professionele zangcoach reageren de singles op elkaars muzikale keuze. Als de voorbereidingen zijn afgerond, is het moment aangebroken! Tijd om op te treden en om elkaar voor het eerst te zien.

Ongezouten mening
Beide singles starten met zingen en pas halverwege het duet volgt de reveal. Alsof dat moment niet al spannend genoeg is, moeten ze ook meteen met elkaar dansen, tijdens een instrumentaal stukje. Passen niet alleen hun stemmen, maar ook hun moves bij elkaar? Familie en vrienden kijken achter de schermen mee en geven hun ongezouten mening aan presentatrices Wendy van Dijk en Edsilia Rombley. Maar: slaat de vonk over? Zo ja, dan valt er ook nog geld te verdienen!

Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's