Zondag in Boerderij van Dorst: Frédérique Spigt en Waylon

Zondag in Boerderij van Dorst: Frédérique Spigt en Waylon
Raven van Dorst krijgt hulp op boerderij

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst ontvangt Raven van Dorst actrice/zangeres Frédérique Spigt en zanger Waylon, de artiestennaam van Willem Bijkerk. Zij helpen Van Dorst bij de meest uiteenlopende klusjes op de boerderij.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Songfestival
Spigt brak in de jaren tachtig door als zangeres van de formatie I've Got the Bullets. Vervolgens vormde ze ook de band A Girl Called Johnny, om in de jaren negentig verder te gaan als soloartiest. In die hoedanigheid deed Spigt in 1998 mee aan het Nationaal Songfestival. Verder heeft Spigt diverse theaterprogramma's gemaakt en was ze te zien in de serie S1NGLE.

Overspel
Waar Spigt zich in relatief rustig vaarwater bevindt, is dat bij Waylon compleet anders. Hij kwam de laatste tijd veelvuldig in het nieuws vanwege zijn overspel - terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was. Daar heeft hij het boetekleed voor aangetrokken, maar Raven zal hem ongetwijfeld de nodige vragen stellen over deze turbulente periode. Ondertussen blijft Waylon ook gewoon muziek maken.

Boerderij van Dorst is elke zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's