Woensdag 9 november in Restaurant Misverstand: teambuilding-dag

Woensdag 9 november in Restaurant Misverstand: teambuilding-dag
Voorlaatste aflevering van aangrijpend programma

Kijktip :

Woensdag (9 november) is alweer de voorlaatste aflevering van dit derde seizoen van Restaurant Misverstand te zien op SBS6. In dit programma staan chefkok Ron Blaauw en presentator Johnny de Mol mensen bij die op relatief jonge leeftijd de diagnose dementie hebben gekregen.

Restaurant Misverstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Teambuilding
Om de medewerkers te bedanken voor het harde werken organiseren Ron en Johnny een teambuilding-dag in de natuur. Ook laat hoofd bediening Gerda zien dat bewegen erg belangrijk is, juist met de diagnose dementie. Ze slaat samen met Johnny een balletje op de tennisbaan. Als de medewerkers weer helemaal zijn opgeladen ontvangen ze voor de laatste keer betalende klanten in het restaurant.

Over het programma
Acht relatief jonge mensen met dementie verzamelen in een kookstudio in Amsterdam voor een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. De keukenbrigade en de bediening bestaan uit vijftigers en zestigers met verschillende vormen van dementie.

Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV