Restaurant Misverstand: Gerda emotioneel door optreden Wibi Soerjadi

Restaurant Misverstand: Gerda emotioneel door optreden Wibi Soerjadi

Donderdag 3 november 2022 om 10:17

In Restaurant Misverstand komt een bijzondere gast eten, Wibi Soerjadi schuift gezellig aan. Gerda trekt de stoute schoenen aan en vraagt of hij een stuk op de piano wil spelen. Tijdens hun gesprek vertelt Gerda dat ze zelf 50 jaar geleden op het Conservatorium heeft gezeten, maar dat ze door haar ziekte niet meer kan spelen. Als Wibi plaatsneemt achter de piano en begint te spelen, wordt Gerda dan ook emotioneel.

Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder.

Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Restaurant Misverstand</em>: Gerda emotioneel door optreden Wibi Soerjadi In Restaurant Misverstand komt een bijzondere gast eten, Wibi Soerjadi schuift gezellig aan. Gerda trekt de stoute schoenen aan en vraagt of hij een stuk op de piano wil spelen. Tijdens hun gesprek vertelt Gerda dat ze zelf 50 jaar geleden op het Conservatorium heeft gezeten, maar dat ze door haar ziekte niet meer kan spelen. Als Wibi plaatsneemt achter de piano en begint te spelen, wordt Gerda dan ook emotioneel. Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder. Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Restaurant Misverstand: Gerda erg verdrietig omdat ze niet meer in keuken kan werken Bekijk deze video » Chef van Restaurant Misverstand betrapt Edwin en Robert op 'onderonsje' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's