Vanavond op tv: festivalmoord in Net5 Moorddossier, laatste aflevering Oogappels

Vanavond op tv: festivalmoord in Net5 Moorddossier, laatste aflevering Oogappels
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 9 november

Kijktip :

Vanavond wordt in Net5 Moorddossier een spraakmakende zaak behandeld: de festivalmoord. Verder onder meer de slotaflevering van Oogappels. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 9 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Restaurant Misverstand: teambuilding-dag

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is alweer de voorlaatste aflevering van dit derde seizoen van Restaurant Misverstand te zien op SBS6. Om de medewerkers te bedanken voor het harde werken organiseren Ron en Johnny een teambuilding-dag in de natuur. Ook laat hoofd bediening Gerda zien dat bewegen erg belangrijk is, juist met de diagnose dementie. Ze slaat samen met Johnny een balletje op de tennisbaan. Als de medewerkers weer helemaal zijn opgeladen ontvangen ze voor de laatste keer betalende klanten in het restaurant.

Moorddossier: de festivalmoord

NET 5
20:30 uur

In de vierde aflevering van het misdaadprogramma Net5 Moorddossier staat de beruchte 'festivalmoord' centraal. Tjeerd en Jessica zijn getrouwd op huwelijkse voorwaarden: als ze gaan scheiden, krijgt Jessica niks. Maar als Tjeerd overlijdt, krijgen zij en de kinderen alles. Op een ochtend wordt Tjeerd dood in een weiland gevonden. Nadat hij een festival bezocht met vrienden, werd hij naar het weiland gelokt door zijn vrouw met de belofte om er seks te hebben...

Slot: Oogappels

NPO 1
20:35 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Oogappels te zien op NPO 1. Chris, Sammie en Danny zijn alle drie geslaagd. Tim herpakt zich en solliciteert met succes op een baan. Merel zoekt hulp bij een therapeut nu haar dochters zich allebei van haar hebben afgekeerd. Hans woont bij Bob, maar het samenwonen gaat niet van een leien dakje. Gwen komt over om het ouderlijk huis te ontruimen en Danny en Kim hebben een verhelderend gesprek. Op het eindexamenfeest in de loods vertelt Lieke Merel onomwonden dat ze voorlopig geen contact wil.

Docu: Body Parts

NPO 2
22:40 uur

Hoe wordt het naakte vrouwelijk lichaam in films in beeld gebracht? In Hollywood is de mannelijke blik al sinds mensenheugenis dominant. De documentaire Body Parts toont de evolutie van seks op het witte doek vanuit een verwaarloosd perspectief: dat van de vrouw. Een actrice had zelden zeggenschap over intimiteit in de scènes die ze moest spelen. Als ze niet voldeed aan de wensen van de regisseurs en producenten, dan zou ze met alle gemak vervangen worden en was haar carrière voorbij. De vrouw werd zo vooral een object om begeerd te worden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV